What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Abrams rendezi a Star Wars VII-et!

2013.01.25. 13:24 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pár órája röppent fel a hír, amit immár mindenki tényként kezel: J.J. Abrams rendezi a Star Wars következő részét!

abrams_star_wars.jpg

Amióta csak bejelentették az Episode VII tervét, kábé minden valamire való rendező neve megfordult a "vajon ki csinálja a következő Star Wars-t?" című cirkuszban, ám mindenki hárította a feladatot. J.J. Abrams (akinek a Super 8-et, az M:I:III-at és az új Star Trek mozikat köszönhetjük) is ezek közé tartozott, mondván, hogy gyerekkora kedvencére nem tudna objektíven nézni, és különben is ott van neki a Trek... ám most mégis ő kötött ki a kapitányi poszton.

Véleményem szerint Abrams a legeslegjobb jelöltek egyike volt, így kimondottan örülök neki, hogy mégis elvállalta a feladatot (egyébként hiszed vagy sem, csak ő és Ben Affleck jutott el az utolsó körig). Hogy a Trekkerek hogyan fogadták a hírt, arról még nincs infó.

A Star Wars VII 2015 nyarán érkezik.

Címkék: star wars news j.j. abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr445043086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása