What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: A bűn éjszakája - The Purge (2013)

2013.09.16. 08:55 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pontosan így kell elcseszni egy rohadt jó alapanyagot.

purge_movie_1.jpg

Minden évben van egy éjszaka, mikor az emberek büntetlenül bűnözhetnek, s akár ölhetnek is. Ez a gazdaságra, a későbbi mindennapi életre. és kábé mindenre nagyon jó hatással van, hiszen a fölösleg eltűnik, aki maradt, az meg kiengedte a gőzt. Ám ezt az éjszakát nem könnyű túlélni - Ethan Hawke és családja társaságában tapasztalhatjuk meg, hogy ez mennyire így van.

" I don't condone that kind of behavior"

Hiszed vagy sem, a Purge nem lép át egy laza mozdulattal saját, valljuk be, igen érdekes alapötletén. James DeMonaco mozija viszonylag sokáig funkcionál erkölcs-, és filozófiaóraként (például öröm volt látni, hogy a nagyon művelt egyetemisták a legbetegebb állatok), ami kifejezetten jól áll ennek a darabnak. Nem mondom, hogy hiperintelligensen teszi mindezt, de tény, hogy mozgásra bírja a néző agytekervényeit, és ez egy tucathorrortól több, mint becsülendő. Kár, hogy a félidőben ténylegesen átvedlik azzá, ami: egy betolakodós rémisztéssé, szuperklisés darálóvá, aminek a játékidő előrehaladtával egyre jobban fájnak a "fordulatai", és amit Ethan Hawke, "leszarom, hol a pénzem?" szintű alakítása tesz teljessé. Az öncélú és agyatlan második felvonás így igencsak megpróbálja semlegesíti a jól működő és érdekfeszítő elsőt - szerencsére nem sikerül neki annyira, mint lehetne, s a Purge nem lesz egy kifejezetten rossz darab, csak egy elbarmolt ötlet. 5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=K0LLaybEuzA

Címkék: kritika horror thriller ethan hawke 5/10 the purge

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr1005516269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása