What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Elrabolva - Taken (2008)

2009.04.14. 19:18 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Muhaha!!! Végre egy film, amikor előjön az a ritkaság, amikor tátott szájjal bámulod a vásznat, vigyorogsz örömödben, és azt gondolod: "Igen! EZ A MOZI!!"

"I don't know who you are, but if you don't let my daughter go, I will find you, I will kill you"

Liam Neeson lányát Párizsban csúnya fiúk elrabolják, erre az öreg bepöccen, és mindenkit kinyír. Hát a sztori kábé itt ki is merül, ennyivel mehetne is az RTL kedd esti kínálatába - na, de van itt valami, ami ezt nem hagyja, és a fellegekbe emeli ezt a marha jó filmet: a STÍLUS. Hihetetlenül erős az egész, Liam még rá is pakol pár lapáttal, és úgy írtja az ellent, mint egy nyugdíjas Jason Bourne (amúgy ez a film akár a "Bourne: 20 Years Later" címet is viselhetné).

Imádom az olyan akció filmeket, ahol a főhős a végletekig profi (mint a már említett Mr. Bourne, vagy az újfajta Mr. Bond) - mert egyszerűen jó nézni, amit csinál, és ahogyan csinálja. Nem mondok a Taken-ből példát, az első akció után úgyis mindenki tudja majd, hogy miről beszélek. Mr. Neeson simán be(és ki)állhat a már említett úriemberkhez, ott a helye. És mielőtt bárki arra gondolna, hogy milyen uncsi lehet, hogy mindenkit egy ütésből kinyiffant, azért elárulom, hogy néha van olyan ellen, aki megizzasztja  hősünket.

Nem is mondok többet, oldschool-badass-action movie, Liam írtó kemény, mindent visz, 10/10 mehet rá (és a filmre :-) a részemről. Irány a mozi!

https://www.youtube.com/watch?v=0pQuNcuk5FE&feature=related

Címkék: kritika action 10/10 liam neeson taken famke janssen

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr941065128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása