What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Sorozat: Tara alteregói - United States of Tara (2009)

2009.08.09. 10:26 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hazánkban tegnap kezdődött az HBO-n a United States of Tara (amerikában már év elejétől megy, és megvolt az első szezon). Főszerepben Toni Collette, producer Spielberg bácsi, akinek meg az agyából az egész kipattant és írja a részeket, az Diablo Cody ex-sztriptíz táncos, aki a Juno-t írta, és kapott érte egy Oscar-t.  A sztori egy átlagos négytagú családról szól, Collette az anyuka, akivel az van, hogy többszörösen hasadt a személyisége. Vagyis: az agya bármelyik pillanatban átkapcsol egy másik karakterre, és akkor x ideig az van. Ilyen Mr. Hyde vagy Hulk effekt, csak testi változás nélkül, és a lehetőségek száma az három. Így mikor Max, a férj és apa hazaér, vagy a feleségével, Tarával, vagy a tizenéves kis picsa T-vel, vagy a kamionsofőr Buck-al, vagy az 50-es évekbeli háziasszony Alice-el találkozik. Mindez egy olyan drámába csomagolva, amin folyamatosan röhögsz. Zseniális? Naná!

Azt eddig is tudtam a Juno alapján, hogy Diablo Cody nagy dumás és jó tolla van, de hogy ennyire? Adott egy anyuka, aki a családi problémák megoldására akaratlanul az arra legalkalmasabb alteregóját ereszti el, például, ha a lányával a baromarc pasija elkezd erőszakoskodni, akkor átvált a bunkó férfi(!) sofőr Buck-ba, és szétrúgja a srác seggét. Közben pedig olyan beszólások és párbeszédek repkednek a levegőben, hogy lefordulok a székről. Meg eddig azt is tudtam, hogy Toni Collette jó színésznő, de hogy ennyire? Én színészileg tökre irigylem őt, hatalmas móka lehet egyszerre négy karaktert játszani, és sugárzik róla, mennyire élvezi, annyira felszabadult és elképesztő játéka van, hogy csak na!

Aki egy nagyon jó sorozatot akar látni, az szombat esténként kapcsoljon az HBO 2-re, vagy szedje le a netről, szerintem a Tara olyan, amibe kötelező minimum belekóstolni, mert azt is elhiszem, hogy valakinek nagyon nem jönne be. Viszont nekem nagyon bejön, az első három rész alapján kap tőlem egy 8/10-et, aztán a szezon végére majd meglátjuk, hogyan alakul.

trailer: http://www.dailymotion.com/video/x877le_united-states-of-tara-trailer_fun

Official site: http://www.sho.com/site/tara/home.do

Címkék: sorozat comedy toni collette drama 8/10 diablo cody united states of tara

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr841297795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása