What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

EZAZ!!!!

2010.02.25. 14:34 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Mindig mondom, hogy türelem, türelem... és tessék: április hetedikén megjelenik (igaz, nem moziban, csak dvd-n és bd-n) a (500) Days Of Summer!!!!

"Ebben a szerelemről és végzetről szóló csavaros romantikus vígjátékban egy fiatal üdvözlőkártya-író (Joseph Gordon- Levitt) reménytelenül és egyre kétségbeesetten keresi álmai vágyát, a nagy Ő-t... aki akár új munkatársa, a bájos Summer (Zooey Deschanel) is lehetne!

Ám 500 napos, szokványosnak távolról sem nevezhető kapcsolatuk alatt sok minden egészen új megvilágításba kerül. Mindketten megértik, hogy a boldogsághoz vezető út tökéletesen kiszámíthatatlan, totálisan ellenőrizhetetlen – és kimondhatatlanul mulatságos! (De nem feltétlenül ebben a sorrendben.)"

Címkék: 500 days of summer bd/dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr561789614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása