What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

A Toy Story 3 a király!

2010.08.16. 13:55 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Többek közt már az animációs bevételek terén is. A hétvége folyamán Woody és Buzz harmadik kalandja elérte a 940 millió dollárt világszinten, és ezzel egy bő huszassal lesöpörték a már hat éve a csúcson trónoló Shrek 2-t.

Így ma már a világ legtöbbet kereső rajzfilmje a Pixar legújabb alkotása. Viszont hazájában, Amerikában még mindig második, és az is marad: negyven millió választja el az első helyezettől, ami szintén a Shrek 2. Ennyit már tuti nem fog keresni a Toy Story 3, hiszen már kiesett a Top 10-ből, de így is van hazai pályán 400 milliója, és ezzel vezeti a 2010-es évet. De mint mondtam, az összesített rajzfilm-elsőség is az övé, így végre egy arra méltó film áll a csúcson.

Címkék: box office pixar toy story

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr632225493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása