What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Aronofsky-nál a Wolverine 2

2010.10.21. 10:59 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Most már hivatalos, hogy a Wolverine 2-t Darren Aronofsky rendezi.

Ez egy igen érdekes felállás, hiszen Aronofsky eddig olyan filmeket készített, mint a Pi, a Requeim, a Fountain, a Wrestler, és a már nagy-nagyon várt Black Swan. Viszont mivel ennyire abszurd az ötlet, még valami hatalmas királyság is kisül belőle. Természetesen Hugh Jackman visszatér a címszerepbe (és nagy reményeket fűz az új direktorhoz), és ha minden igaz, akkor az egyik legjobb Rozsomák sztorit fogják a vászonra vinni. A forgatókönyvet a Usual Suspects írója körmöli, a felvételek tavasszal kezdődnek? Bemutató talán a már most kegyetlennek tűnő 2012-ben?

Címkék: news hugh jackman wolverine superhero darren aronofsky

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr392388042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása