What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Az utazó - The Tourist (2010)

2010.12.30. 09:59 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Johnny Depp és Angelina Jolie együtt, méghozzá A mások élete rendezőjének filmjében, ami átverős-üldözős thriller!

Habár a fenti mondat egy hihetetlenül jó filmet sejtet, az igazság az, hogy a Tourist a legnagyobb esélyes a 2010 legrosszabb filmje címre. Ilyen halál unalmas filmet nagyon régen láttam. Komolyan mondom, ennél még az átlag kortárs magyar film is jobb (ez tőlem a legnagyobb sértésnek számít). A száz percben - ami sokkal többnek tűnik - az égvilágon semmi, de semmi nem történik. Illetve valami biztosan, a titkosügynök Jolie keveri a szart meg a gyanútlan Deppet valami nemtom milyen rablós összeesküvésbe, mindegy. Se egy valamire való poén, se egy izgalmas legalább fél perc. Amennyire tudott Donnersmarck A mások életében feszültséget és izgalmat teremteni, annyira nem tud semmit se kezdeni a Tourist-al. Még amikor lövöldözés és menekülés van, akkor is az elalvás határán vagyok - olyan, mintha a világ legbénább rendezőjét kérték volna fel a filmre. Jolie egyébként egy robot, a méregdrága táskájában több élet volt mint a színészi játékában, vagy egyáltalán a szemében. Még Johnny volt az egészben a legjobb (mint mindig), de ő is egy rakás .... volt. Komolyan.

Idióta, ostoba, unalmas "történet", bealvós rendezés, szörnyű alakítások még szörnyűbb párbeszédekkel. Ez a Tourist, ami beérte a tavalyi Nem kellesz eléggé megdönthetetlennek tűnő rekordját. 1/10.  Messzire elkerülni.

Címkék: kritika johnny depp angelina jolie crime 1/10 the tourist donnersmarck

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr92547689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása