What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Nolan már megint rohadtul odarakta

2011.11.22. 09:49 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az imént derült ki az újkori Batman széria nyáron érkező utolsó fejezetéről, hogy a Dark Knight után, nyolc, azaz NYOLC évvel fog játszódni!!!!!!!

Christopher Nolan-től ez valami egészen váratlan és zseniális húzás. Állítása szerint Bruce Wayne ezen idő alatt eléggé megkeseredett, és a nagy ellenfelet alakító Bane (aki a maszkján keresztül gáz alapú fájdalomcsillapítót kap) még hagyján, hogy fizikailag, de mentálisan is durván megszorongatja majd a nyugdíjba vonult denevérembert (ennek nagyon Dark Knight Returns képregény szaga van!).

Illetve a tengerentúlon a december tizenötödikén debütáló Mission Impossible 4 IMAX vetítései előtt leadnak egy 6-7 perces részletet a filmből, méghozzá az elejét, amikor Bane-nel ismerkedhetünk meg - kábé úgy, mint az I Am Legend előtt a Joker-es bankrablást.

Hú de rohadt messze van július 19.......

"He's burtal. He's a terrorist. A really horrible piece of work" - mondja a Bane-t alakító Tom Hardy saját szerepéről.

Címkék: news batman christian bale christopher nolan superhero tom hardy the dark knight rises

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr303402831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása