What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Peter Weyland

2012.02.29. 12:14 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Peter Weyland, a Weyland Corp. elnöke tartott egy kis beszédet 2023-ban. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rk9Gs5SkP8M

Ám a Prometheus körül más hír is kering, mégpedig egy hivatalos közlemény:

"The Prometheus is owned by an entrepreneur called Peter Weyland, and is played by Guy Pearce. That’s the connection between the two films, and nothing more. Prometheus is a new film, a new world, and is full of new ideas. And of course new monsters as well."

Ez lényegében annyit tesz, hogy a Weyland név az egyetlen kapocs az Alien és a Prometheus között, hiszen az utóbbi egy új film, új világ, új ötletekkel, és új szörnyekkel. Nem tudom, a Fox mit képzel magáról, hiszen a trailer óta tudjuk, hogy ez nem így van.

a Prometheus május végén kerül a magyar mozikba.
 

Címkék: news alien ridley scott guy pearce prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr14225237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása