What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Egy őrült szerelem balladája - Balade Triste De Trompeta (2010)

2012.06.14. 13:53 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ezt most csak nagyon röviden, mert igazából még ennyit se érdemel.

balada_movie.JPG

Mikor a cirkusz két sztárbohóca ugyanabba a nőbe szerelmes, ott elkerülhetetlen a vérontás.

"Az a sorsod, hogy szomorú bohóc legyél"

Ha elmebeteg bohócok harcolnak egymással az artista lány kegyeiért a hetvenes években, az jól hangzik - és filmünk eleinte jó is. A rendező, Alex de la Iglesia profin teremti meg ezt a sötét, szürreális, ugyanakkor mégis szép világot, melyben a burton-i hangulat- és érzelemvilág remekül megfér a tarantino-i erőszakkal. A film működik, beszippant, és az ember már alig várja, hogy végleg elmerüljön ennek az elátkozott szerelemnek a történetében. És akkor hirtelen minden összedől, különösebb ok nélkül. Iglesia a félidő közelében stílust vált: karaktereit antipatikussá teszi, az érzelmeket megmérgezi, és ami addig szeretnivalóan groteszk volt, az hirtelen kellemetlen rémálommá válik. Hirtelen egy B-slasher moziban találjuk magunkat, aminél még a Machete is jobb volt -  a film fokozatosan elhal, és ezt rossz nézni. Logikátlan és öncélú gyilkolászássá válik az egykoron szép alaptörténet, amely a végére annyira elfárad, hogy a semmibe durrogtatja az amúgy is gyenge húzásait. Iglesia eléri, hogy ritka jól induló filmje simán az év egyik legrosszabb alkotásává váljon, ami előtt a néző csak széttárt karokkal tud állni: mi a rák volt ez? 3/10 - soha többé, Carolina Bang ide vagy oda.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ura85FQoUl4

Címkék: kritika drama action 3/10 balada triste de trompeta

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr544585438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása