What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

TF4 morzsák

2012.09.24. 10:13 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Egyelőre csak nagyon apró info-morzsák keringenek a Transformers 4 háza tájáról, de természetesen semmit se hagyhatunk ki :-)

transformers_4_news.JPG

Mindenek előtt úgy tűnik, hogy a forgatás decemberben kezdődik.

Valamint volt egy interjú Michael Bay-el (aki már az álmaimba is beleszól), melyben elmondta, hogy azért tért vissza, mert miután a lelkébe nézett, rájött, hogy ő ezt akarja, és nem szeretné látni, ahogy valaki más elcseszi az egészet (khömm...). Továbbá elmondta, hogy a negyedik rész - ami még mindig egy teljesen új emberi csapattal operál - ott folytatódik, ahol a chicago-i zúzás abbamaradt, majd megerősítette, hogy Peter Cullen visszatér Optimus Prime hangjaként.

Why do you want to do it? I was under the impression that you were done after "Transformers 3"?
I thought I was done. Then the ride came out [at Universal Studios Hollywood] and the two-and-a-half-hour lines. And then you're thinking, Oh my God, someone's going to take this over. And you start doing a lot of soul-searching. Like, OK, I'm about to do a little movie, "Pain & Gain" ... and the studio says they want to restart the franchise. And someone could come in here and screw it up, you know? So I'm thinking that if I do this last one, we set it on a new footing, we change a lot of things -- but we keep the history of the three in place. But we broaden it so it can be set up and be carried on -- it would have a better chance for survival, I guess. You know?

So with the plot of "Transformers 4," it's not like the other three movies didn't happen? It's not a reboot?
No. We're basically taking from the history of where it was -- or where we left it in Chicago. And we're going to carry it on from there.

I spoke to Peter Cullen at Comic Con earlier this year. He said he doesn't know if he's going to be back as the voice of Optimus Prime or not. He'll be back, right?
Of course! Of course.

ja, és persze elmondta (immár harmadjára) hogy ez lesz az utolsó Transformers mozija.

A teljes interjú itt: http://www.huffingtonpost.com/2012/09/21/michael-bay-transformers-4-pain-and-gain_n_1903523.html

A Transformers következő része 2014 június 30-án kerül a mozikba.

Címkék: news transformers michael bay transformers 4 transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr404799001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása