What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Egy ideig még lesz Pókember

2013.06.18. 17:29 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az nem szokatlan, hogy egy film folytatását még az eredeti előtt bejelentik, de a Sony most új szintre emelte ezt a mesterséget: nem gatyáztak, rögtön az egész évtizedre betáblázták Pókembert.

amazing_spider_man_news.jpg

Annak ellenére, hogy tavaly Marc Webb rebootja nem hozott akkora számokat, mint a Raimi-féle elődök, a Sony nagyon bízik kedvenc szériájában. Még csak most forog a következő rész, de már be is jelentették nem csak a harmadik, de a negyedik premier dátumát is. És akkor most lehet találgatni: a stúdió talán csak legénykedik, de talán összehoztak valami olyat a színfalak mögött, amivel tudatosan építgetik majd a filmeket előre. Én bizakodom az utóbbiban, mert akkor talán még jól is elsülhet az a karakterdömping (Rhino, Electro, Harry, esetleg Venom?), ami jövőre vár ránk.

Az Amazing Spider-Man folytatásait ilyen menetrend szerint kapjuk:

The Amazing Spider-man 2: 2014 május 2
The Amazing Spider-man 3: 2016 június 10
The Amazing Spider-man 4: 2018 május 4

Az örömöm csak lehetne ennél nagyobb, ha valamit sikerülne egyezkedni a Marvel-el, és Spidey tiszteletét tehetné a Bosszúállók között. :-))

Címkék: news spider man superhero the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr325367594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása