What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

MJ-t váltottunk

2013.06.24. 20:08 | Adam Van Helsing | 2 komment

Az Amazing Spider-Man 2 háza táján komoly változások történtek, és mind Peter Parker második nagy szerelméhez, Mary Jane Watson-hoz kötődik.

who_is_mary_jane.jpg
Jaj, szeeeeegény Andrew Garfield....

Legutóbb ott hagytuk abba az MJ sztorit, hogy a Sony leszerződtette Shailene Woodley-t (George Clooney nagyobbik lánya a Descendants-ből) a szerepre, és ez ellen senkinek se volt kifogása. Múlt héten azonban bejelentették, hogy Woodley jeleneteit bár felvették, de teljes egészében ki fogják vágni a jövőre érkező második részből, mondván, hogy a szintén a múltkor bejelentett számos folytatás egyikére tartogatják inkább a karaktert.

Nos, a mondat második fele továbbra is igaz, viszont a azóta már történt egy színésznő csere. Az legalábbis biztos, hogy a felső képen látható Woodely elköszönt a hálószövőtől, lévén egy másik franchise-hoz is leszerződött (Divergent), amiből ha készül majd még pár rész, akkor szegény lány nem tudna majd kettészakadni. Hogy kit találtak helyette, az egyelőre csak pletyka, de elég sok helyről jön: az alsó képen látható Sarah Gadon neve röpköd most keresztül-kasul a neten. Ha engem kérdeztek, nem bánom a váltást.

Az Amazing Spider-Man 2 jövő májusban kerül a mozikba.

Címkék: news spider man superhero the amazing spider man marc webb shailene woodley sarah gadon

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr965376298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.29. 10:41:53

sőt így első blikkre sokkal jobban hasonlít egy világhírű modellre.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.06.29. 16:28:31

@doggfather: hát az tuti.
viszont Woodley meg tipikus "girl next door", szóval egy-egy a megfelelés szempontjából :-))
süti beállítások módosítása