What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Beware The Ant!

2013.12.20. 09:42 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Marvel univerzum következő tagja Ant-Man (vagyis a Hangya) lesz, meg azt is, hogy önálló filmjét Edgar Wright dirigálja. Most az is kiderült, hogy kit láthatunk majd a méretváltoztatásra képes tudós szerepében.

paul_rudd_ant_man.jpg

Igen, ezt is megéltük: Paul Rudd szuperhős lesz. Az, hogy Marvelék egy elsősorban komikust szerződtettek egy komédiában utazó rendező mellé, nagyon azt sejteti, hogy az Ant-Man inkább lesz vígjáték, mint bármi más. Ez annyiban pozitívum, hogy akkor talán nyíltan vállalják ezt az irányzatot (hiszen az IM3 és Thor 2 is... tudod, miről beszélek), de nagyon szomorú lennék, és a legnagyobb félelmeim válnának valóra, ha ez így lenne.

Ant-Manről a következőket érdemes tudni: Dr. Hank Pym igazából egy tudós, ráadásul a S.H.I.E.L.D. alkalmazottja, aki saját találmányának köszönhetően képes váltogatni a méretét, ez egészen mikroszkópikustól az óriásig (de inkább az előbbit részesíti előnyben), valamint képes kommunikálni a hangyákkal. A vásznon 2015 nyarán találkozhatunk vele, mint a harmadik fázis első tagja.  

Címkék: news marvel superhero paul rudd edgar wright ant man

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr645700779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása