What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Elhunyt Robin Williams

2014.08.12. 07:49 | Adam Van Helsing | 1 komment

Robin Williams-t a minap holtan találták otthonában - a depresszióval és drogproblémákkal küzdő színész minden jel szerint öngyilkos lett. Hatvanhárom éves volt. 

robin_williams_rip.jpg

Robin Williams 1951-ben született Chicago-ban. Eleinte politológiát hallgatott, ám később már a Julliard színészképzőjébe járt, ahol barátságot kötött Christopher Reeve-el. Miután ott végzett, stand up komikusként éldegélt, tehetségének híre egyre messzebb terjedt a szakmában, s végül a Richard Pryor Show-ba is bekerült - az itt szerzett ismertség pedig elrepítette a Mork And Mindy (Egy úr az űrből) című sorozatig, onnantól pedig övé volt a világ. Rengeteg komédiában szerepelt, ám szépen lassan átállt a drámai szerepekre is, bizonyítva, hogy ő nem csak zseniális bohóc, de remek színész is. Legnagyobb filmjei is inkább a komolyabb oldalról kerülnek ki: Awakenings, The Fisher King, Good Morning, Vietnam!, Dead Poets Society, Patch Adams, One Hour Photo, Insomnia, Good Will Hunting - utóbbiban nyújtott, valóban lehengerlő alakításáért az Oscar-t is hazavihette. Tagadhatatlan, hogy karrierje az utóbbi évtizedben erősen lejtmenetbe kapcsolt, s pár mellékszerepen és gyenge indie filmen kívül legfeljebb a hangját hallatta egy-egy animációs filmben. Tegnap, önszántából végleg itt hagyott minket - reméljük, békére lel.

Címkék: rip robin williams

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr336596919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása