What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

The Bourne Reunion

2014.09.17. 07:48 | Adam Van Helsing | 1 komment

Bár az érintettek anno többször is elmondták, hogy nem, nem és nem, most úgy tűnik, hogy igen: Matt Damon és Paul Greengrass valószínűleg újra összeáll egy Bourne film erejéig.

bourne_ultimatum_movie.JPG

A hírt egyre többen adják tovább, amit a Universal még nem erősített meg, azt viszont közölték, hogy ha ez összejön, akkor 2016 júliusi premier jár majd hozzá - ami egyébként a Jeremy Renner-féle szál folytatásának van jelenleg lestoppolva. Vagyis a Damon-Greengrass duó enyhe kis pletykája is képes arra, hogy arrébb lökdösse a Renner-Lin csapatot, ez pedig igen beszédes.

És hogy mire föl a visszatérés? Szó mi szó, a sok elutasítás között Damon többször is elejtette, hogy ha lenne egy jó sztori, és Greengrass-t is becsábítanák a buliba, ő nagyon szívesen lenne újra profibbnál is profibb bérgyilkos - nos, úgy látszik, valahol, valakiknek sikerült egy nagyon ütős ötlettel előállniuk. Vagy csak elfogyott a pénz.

Igen, talán érzed, hogy nem vagyok valami lelkes, és igazad van: a Bourne trilógia, és főleg az Ultimatum ugyan műfajtörténeti mérföldkő illetve elsőrangú szórakozás, tartalmilag különösebben nem érdekfeszítő, ráadásul hét évvel ezelőtt nagyon szépen le is zárták a dolgot. A 2012-es halovány árnyékról meg inkább ne beszéljünk, hiszen amikor egy mondatba kerül a 'Bourne' és az 'unalmas', az már régen rossz. Az se nagyon villanyozva fel, ha az amnéziás és a gyógyszerfüggő ex-ügynök talán összes is futna a jövőben, pedig erre egyre nagyobb az esély.

Címkék: news bourne matt damon paul greengrass jeremy renner

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr386705119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.17. 13:05:39

kell a pénz MD-nak ennyi a történet sztem.
süti beállítások módosítása