What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spectre

2014.12.04. 14:54 | Adam Van Helsing | 1 komment

Megtörtént a nagy leleplezés: Sam Mendes, az eddigi legsikeresebb Bond film, a Skyfall rendezője elárulta a 007-es huszonnegyedik kalandjának címét, ami nem más, mint: Spectre.

spectre_news_1.jpg

A fanoknak ez a név nem ismeretlen: a korai Bond mozik visszatérő eleme volt a Spectre (Special Executive for Counter-Intelligence, Terrorism, Revenge And Extortion) nevű terrorszervezet, ám jogi problémák miatt aztán elpárolgott a franchise-ból. Most úgy tűnik, sikerült rendezni a dolgokat, és immáron Daniel Craig is szembenézhet az Ernst Stavro Blofeld által vezetett bandával - akit egyébként (nyílt titok) Christoph Waltz fog megtestesíteni.

Továbbá kiderült, hogy két Bond lányunk lesz (Monica Bellucci és Léa Seydoux), kapunk egy Mr. Hinx nevű verőembert Dave Bautista, vagyis Drax képben, illetve Andrew Scott, a Cumberbatch-féle Sherlock Moriarty-ja is beszáll a buliba. Természetesen a Skyfall-ban megismert arcok M, Q, és Miss Moneypenny is visszatérnek, megformálóikkal együtt. Ja, és lesz egy Aston Martin DB10-es is, amit direkt a filmhez építettek.

A Spectre jövő év októberében kerül a mozikba.

Címkék: news james bond daniel craig monica bellucci sam mendes christoph waltz lea seydoux

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr476957051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása