What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2015

2014.12.31. 18:37 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Újra eljött december 31, szóval újra eltelt egy év - és azt hiszem elmondhatjuk, hogy filmek tekintetében egészen jó kis év áll mögöttünk. Holnap el is kezdődik a szokásos nagy leltár, de előtte még tekintsük a jövőbe, és nézzük, melyik az az öt film, amit errefelé nagyon várunk a következő tizenkét hónapban.

 

5: Avengers: Age Of Ultron

Bár a Phase 2 enyhén szólva nem a szívem csücske, az első Avengers emléke, Joss Whedon személye, valamint maga Ultron és robotserege elég ahhoz, hogy átadjam magamat a centivágásnak.

 

4: Chappie

Neill Blomkamp még sose tudott közel férkőzni hozzám, de ha a trailer nem hazudik, és tényleg egy öntudatra ébredt robot különös életét követhetem figyelemmel, akkor a Chappie-ből nagyon hamar instant kedvenc lehet majd.

 

3: Jurassic World

Dínók mindig, mindenkor, minden mennyiségben jöhetnek, főleg a régi cégér alatt, és egy egyelőre tehetségesnek tűnő ifjonc kezei közül. Na jó, igazából a D-Rex az, amire kurva kíváncsi vagyok.

 

2: Star Wars VII

J.J. Abrams átveszi a messzi-messzi galaxis irányítását. Most komolyan, ezt ki nem várja?

 

1: Tomorrowland

Nem tudom, hogyan, de Brad Bird szépen suttyomban eljutott arra a fincheri, nolani és abramsi szintre, hogy képes vagyok egyedül miatta várni valamit. A kellemesen sejtelmes, és atomjó trailer meg csak rápakolt erre - kisebb csodát jósolok, de ne kérdezd, hogy miért.

tomorrowland_tr_1.jpg

 

És természetesen kívánok mindenkinek nagyon boldog, filmekben gazdag új évet :-))

Címkék: myself 2015 new year

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr907026163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása