What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Egy utolsó karmolás

2015.03.30. 18:41 | Adam Van Helsing | 1 komment

Egy ideje már sejteni lehetett, de a minap maga Hugh Jackman jelentette be a hírt az Instragamon, hogy lassan leteszi a karmokat, és elbúcsúzik Wolverine karakterétől.

wolverine16.jpg

Jackman 2000 óta játssza Logant, eddig az X-Men széria összes darabjában (vagyis 7 filmben) tiszteletét tette, ám egyszer mindennek vége szakad. Már csak két alkalommal fog némi adamantium kiegészítővel feszíteni a vásznon: a jövőre érkező Apocalypse-ben, illetve a 2017-re ígért, harmadik Wolverine spin-offban. A fordulat szomorú, ám teljesen érthető, és nagyon reméljük, hogy két év múlva igazán stílusosan köszönhetünk majd el a képregényfilm műfajának egyik oszlopos tagjától.

Hogy ezek után új Logant keresnek-e, vagy hagyják békében nyugodni a mutánst, egyelőre rejtély. Egyébként te el tudnál képzelni valakit Jackman helyett? Mert én nem.

Címkék: news hugh jackman wolverine x men superhero

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr487320806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.16. 10:06:09

nana, sztem még ne temessük Jackman loganjét. Van az a pénz amiért lesz ő még Rozsi. Max nem felmeztelenkedik, mert gyúrni "lusta" lesz.
süti beállítások módosítása