What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

SzarfilmPack XXII

2015.05.14. 07:48 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Szerencsére egyre ritkábban ütközöm szar filmekbe, de azért mindig akad egy-kettő. A legutóbbi eresztésekkel igen röviden foglalkozunk.

 

Szexvideó - Sex Tape (2014)

sex_tape_movie.jpgÉn is letagadnám

Jason Segel és Cameron Diaz házassága jól működik, de azért már nem az igazi - a kétgyerekes szülők életéből hiányzik a szex. Egyik este elhatározzák, hogy most végre nagyon összefekszenek, amiből először bepiálás, majd szexvideó készítés lesz - ám ez utóbbi a iPad csodájának köszönhetően felkerül a felhőbe, így hőseinkre vesszőfutás jár, ha le akarják onnan szedni, mielőtt más is látná. Szóval felnőtt vígjáték, pornó, Segel, ez így marha jól hangzik. Igen ám, de de poénok nincsenek, a sztori egy másfél órára húzott félmondat, a testiség olyan gyér, hogy az ember bealszik rajta, Jason meg olyan sovány, fizikailag és máshogyan is, hogy azt hittem, valami nagy betegségben szenved (kis utánajárással kiderült, hogy szerencsére nem). Ekkora semmit én nagyon régóta nem láttam, ami még csak arra se képes, hogy a gyufát kihúzza - egy gyorsan párolgó langyos apple reklám húgy. 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eJTct8eHKYE

 

Rapture-Palooza (2013)

Az apokalipszis megtörtént, Craig Robinson, az Antikrisztus a Földre szállt, és egy kis hancúr okán nagyon kell neki Anna Kendrick. Az alapfelállás itt se megvetendő, s a Sex Tape-el ellentétben vannak poénok is - csak rosszak. Nem is rosszak, debilek. Akárcsak az egész film, de úgy, hogy én szégyellem magam, amiért nézem. Egy hülye, igénytelen, alpári trágya a Rapture-Palooza, amiben semmi, de semmi érték nincs. Ja, és elérte azt is, hogy kiábránduljak Annából. Ezért biza örök harag, és a pokol legmélye jár. 2/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9oaS_N1zsqo

 

Turbo (2013)

Turbo, a kerti csiga más, mint a többiek: ő sebességre vágyik, autóversenyeket néz, és kapva kap a lehetőségen, hogy kijuthat a nagyvilágba - ahol aztán magába szippantja egy nitróval felszerelt autó, amitől kicsit megmutálódik, és hipergyors csiga lesz belőle, aki körül egész kultusz alakul ki, a végén pedig indulhat az Indy 500-on a legnagyobb versenyzőkkel.... Atyaég. Oké, DreamWorks, nincsenek nagy elvárások, de akkor is: kinek a fejéből tudott ez kipattanni? Egy nagyon, de nagyon buta film a Turbo, de szerencsére emellett aranyosan naiv is, így végül nem válik belőle katasztrófa. Egyszer elnézegethető darab, néhány jó poénnal, de ennyi. 5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=F-L5bzwdpVI

Címkék: kritika turbo cameron diaz comedy animation ryan reynolds 5/10 3/10 2/10 dreamworks jason segel anna kendrick sex tape szarfilm pack rapturepalooza

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr677455880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása