What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

MTV Movie Awards: WTF?!

2009.06.01. 12:33 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az MTV zenecsatornának minden évben van egy filmes díjkiosztó gálája (az idei tegnap volt). Annyiban különbözik más díjkiosztóktól, hogy sokkal lazábbra veszi az egészet, fiatalok, hülyülés, meg hát a jelölt filmek se nehéz drámák, hanem a menő megafilmek (pl. tavaly a - csak nem - Transformers lett a legjobb film, Will Smith a legjobb színész az I am Legend-ért, meg hasonlók). Eddig semmi bajom nem volt ezzel, jó ízlése van az MTV-nek, de ami a tegnapi volt... hát az tényleg egy what the fuck?!

Legjobb film: Twilight, úgy, hogy a jelöltek közt ott a Dark Knight meg az Iron Man (meg a High School Musical 3, na az lett volna a botrány)

Legjobb színész: Zac Efron a High School-ból, mikor ott van Christian Bale és Robert Downey Jr. is.

Legjobb színésznő: Kristen Stewart a Twilight-ból, mondjuk ez nem annyira rossz, Kristen-t én a Pánikszoba óta bírom és az Into the Wild-ban is jó volt, de mondjuk azért ott volt Kate Winslet is a Reader-ből (amire Oscar-t kapott)

Breaktrough performance ment Robert Pattison-nak szintén a Twilight-ért, ez oké, mondjuk a kínálat se olyan.

Legjobb komikus: Jim Carrey a Yes Man-ért, véééégre egy jó döntés, imádom Carrey-t, a Yes Man pedig zseniális. Mondjuk James Franco is jelölt volt a Pineapple Express-ért, azért ez nehéz kérdés így.

Legjobb gonosz: Heath Ledger, ki más?

Legjobb harc: Ez is a Twilight-nak ment, "lehagyva" a Dark Knight-ot vagy a Hellboy II-t.

Legjobb csók: Twilight.

Legjobb "WTF moment": Ezt a Baby Mama kapta, ezt nem láttam, nem tudok hozzászólni, hacsak annyit nem, hogy Ben Stiller hullafej-evése a Tropic Thunder-ből vagy Jason Segel meztelen szakítása a Lepattintvából biztosan jobb volt ennél.

Legjobb dal: Hannah Montana izémizé, hagyjuk.

Bár a Twilight-ot még nem láttam (most már csak azért is érdekel), véleményem szerint az idei MTV Movie Awards így is mehet a kukába. Ennyi.

És ha már ennyit Twilight-oztunk, a végére itt egy kép:

Címkék: mtv movie awards jim carrey the dark knight awards iron man twilight twilight saga

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr441156682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása