What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Trailer: Avatar

2009.08.22. 00:18 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

 

Végre eljött nap, megérkezett az aktuális atyaúristen első hírmondója, vagyis James Cameron Avatar című szuperfilmjének az első előzetese. Gyorsan nézze meg mindenki!
 
 
 
És akkor az exclusive Avatar promóról: hát, a moziterem az megtelt, mindenki megkapta a jó kis 3D szemüvegét, és pár perces késéssel, de egyszer csak megjelent a vásznon James Cameron. Jól felkonferálta a cuccot, kihangsúlyozva, hogy amit látni fogunk, az NEM a trailer, hanem kész jelenetek a filmből. Aztán kezdődött...
Nem írom le, hogy mik történtek, inkább elmondom, hogy milyen feeling volt. Az egész B-R-U-T-Á-L-I-S-A-N--J-Ó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A computer trükköknek (vagyis CG-nek) egy teljesen új fokozatával álltunk szemben. Olyan, hogy még 0,5% kell, és elhiszem, hogy az a kék izé valódi. Eszméletlen kivitelezés volt, akár labor, akár erdő, akár sziklás vízesés volt a helyszín, nem beszélve a különböző állatokról és azok hihetetlen részletességéről. Szóval az effekt parádé az garantált lesz december 18-án. De mi lesz a csomagolás alatt?
Erre most nehéz mit mondani, ez a 15 perc arra ment el, hogy vizuálisan kápráztassanak el mindenkit. A történet már nem akkora homály, mint eddig volt (emberek idegen bolygón próbálnak területet szerezni, illetve valószínűleg beépülni a helyiek közé), de nem lehetett sokat megtudni. Meg persze love story, meg bazi nagy gépek harca, meg erdős üldözés meg érzelemdús pillanatképek... én igazából nem féltem Cameront, jó lesz ez. Szóval ez az Avatar-promo-nap élmény volt, remélem, sokan elmentetek, aki meg nem tudott, az vigasztalódjon a trailer-el.

 

Címkék: avatar trailer james cameron

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr301329152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása