What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spidey ismét közeledik

2012.09.12. 10:21 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Amerikában november 9-én jelenik meg BD-n és DVD-n az év egyik legjobb blockbustere, az Amazing Spider-Man, és feltehetőleg nekünk se kell sokkal többet várni rá. Természetesen a Sony már elő is állt a kiadványok tartalmával.

amazing_spider_man_bd_news.JPG

Az Amazon.com egyelőre ötféle kiadványt sorakoztat fel a honlapján. Már az alap lemezeken is, legyen az hagyományos vagy kék, találhatunk extrákat, úgy mint audiokommentár, kimaradt jelenetek, próbák és reklámanyagok. Ezen felül lesz egy háromlemezes kiadvány (BD+extra BD+DVD), melyen már lesz egy másfél órás, átfogó dokumentumfilm a mű készítéséről, amit persze nagyon várunk. A negyedik változat ugyanez, csak a 3DBD-vel megfejelve. A hardcore fanok viszont még ennél is tovább mehetnek, ugyanis a láthatáron van egy gift-set is, ami a 3D-s kiadványt kiegészíti egy Spidey ill. Lizard szobrocskával (amik szerintem marha rondák, de mindegy).

Hogy nálunk mire lehet számítani, még rejtély, de nagyon bízunk a Sony-ban, hogy minket se hagy ki a jóból.

https://www.youtube.com/watch?v=_0gk-j4ccKk

Aki nem bír várni a megjelenésig, annak ajánlom a filmhez készült videojátékot, mert veszett jó!

Címkék: spider man superhero andrew garfield the amazing spider man bd/dvd mark webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr324771725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása