What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Pixar-bajok

2013.09.19. 09:12 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A világ legjobb animációs stúdiója, a Pixar pár órája komoly bejelentéseket tett: több filmjük bemutatóját is elodázzák.

pixar_news.jpg

A 2014-es Pixar menet, a Good Dinosaur már problémákkal küzd egy ideje: augusztusban elbúcsúztak a rendezőjétől (Bob Peterson, akinek többek között a Rataouille, a Nemo és az Up szkriptjét is köszönhetjük), újat pedig azóta se találtak. A stúdió most úgy döntött, hogy nem kevesebb, mint másfél évvel későbbre rakja a premiert, így a dínós kaland csak 2015 telén érkezik.

Ez azt jelenti, hogy (2005 óta először) Pixar-mentes évünk lesz 2014-ben. 

A változás szerencsére nem érintette a 15 nyarára belőtt Pete Docter (Monsters Inc, Up) projectet, az Insde Out-ot, bár felröppent egy pletyka, hogy megsürgetik a produkciót, hogy 2014 végén küldhessék a mozikba. Azt viszont tényként közölték, hogy Andrew Stanton John Carter utáni becsületmentése, a Findig Dory is vándorol, miután a Dinosaur kitúrta őt a helyéről, így csak 2016 nyarán érkezik.

A Pixar nem először küzd nagy gondokkal (a Toy Story 2, a Ratatouille és a Brave is megélt nehéz időket, rendező váltásokat, satöbbiket), de ilyen  mennyiségű rossz hírt emlékeim szerint még nem adtak ki egyszerre.

Összegzésképpen nézzük az aktuális naptárat:

Inside Out: 2015 nyár (talán 2014 tél)
The Good Dinosaur: 2015 tél
Finding Dory: 2016 nyár

A bizalmunk ettől még természetesen töretlen az asztalilámpások felé.

Címkék: news pixar finding nemo inside out the good dinosaur

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr535523243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása