What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szarfilm Pack XIX

2013.11.30. 09:54 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Újra kiszemezgetjük az HBO aktuális kínálatából azt, amit nem kell megnézni.

 

Fék nélkül - Premium Rush (2012)

premium_rush_movie.jpg

Joseph Gordon-Levitt, a biciklis futár a legjobb a szakmában, és vég nélkül repeszt New York utcáin. Ám egyik csomagja nem várt zűrt okoz, ugyanis rosszfiúk pályáznak rá, élükön Michael Shannon-al - persze hősünkkel nem tolnak ki, mert az árut mindenféleképpentéve le kell szállítani. Az még hagyján, hogy olyan dolgok miatt fogom a fejem, és már én szégyellem magam, mint a D- szintű történet, a csapnivaló karakterek meg a halál ciki bűnügyi szál, mert ez mind-mind eltörpül amellett, amivel eme műremek úgy igazán felcseszte az agyam. A Premium Rush történetesen mindent (értsd: mindent) képvisel, amit rühellek a bringásokban, és még pluszba rá is játszik ezekre az elemekre (coolnak állítva be azokat), hogy végül 100%-os legyen a dühöngés az adott emberfajta iránt. Egy dologra nem lehet panasz, az pedig a fényképezés - a süvítő cangázásokat hihetetlen jól rögzítették, öröm nézni. Ennyi. 2/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Pn6ie1zCkZU

Király! - Your Highness (2011)

Füves vígjáték a lovagkorban, Danny McBride, James Franco és egy rakás műfajparódia társaságában? Naná, hogy jöhet - elméletben. Gyakorlatban a Your Highness szinte egy katasztrófa, amit egyrészt a túljáratott, ezáltal viccességét nagyon gyorsan elvesztő alpári humorának, másrészt a megdöbbentő unalomnak köszönheti. Ilyen környezetben az amúgy remek komikusok se tudnak többet a feszengésnél, Natalie Portman pedig ismét bizonyítja, micsoda karótnyelt nőszemély ő valójában - remek ötlet volt kinézni őt egy komédiára. Mindegy, ő még a legkisebb gond. 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=FplWxtPzWY8

Ölni kíméletesen - Killing Them Softly (2012)

Brad Pitt, a behajtó-bérgyilok-mifene kíméletesen öl - nagyjából ennyit tudtam filmünkről a megtekintés előtt, de utána se lettem sokkal okosabb. Pedig Andrew Dominik műve egészen jól kezdődik: számomra tök meglepő módon alvilági vízióját szinte fekete komédiába csomagolja, ahol komolyan vett abszurd szituk és haláli dumák repkednek egymás mellett. Ám a baj az, hogy ezen nem lépünk túl, sőt, egyre inkább csak a se füle, se farka, de tíz percekig is eltartó pofázások veszik át a terepet, jó nagy állóvizet kreálva. És Pitt meg Gandolfini csak ez után teszik be a lábukat - mondanom se kell, már hiába. A Killing Them Softly elméleti szempontból az "érdekes" jelzőt mindenképpen megérdemli, ám mást nem nagyon mondhat magáénak. 4,5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tDyaNnrgdp4

Címkék: kritika thriller comedy brad pitt natalie portman action crime 3/10 2/10 james gandolfini james franco michael shannon 4.5/10 your highness premium rush danny mcbride szarfilm pack killing them softly jospeh gordon levitt zoe deschanel

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr585668400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása